✨Foodeten, voedsel, bouwstof, etenswaar, leeftocht, voeding, voedingsstof, voorraad,...

 

🥗Je wil graag gezonder leven, met meer levenskwaliteit. Maar hoe begin je eraan?
We worden overspoeld met verschillende diëten zoals bijvoorbeeld: proteïnerijke voeding, koolhydraat arm, intermediate fasting, ketose, fruit verbannen, afslankingsmedicatie, … Dagelijks worden we geconfronteerd met verschillende afslankingsproducten en in deze bijzondere tijden wordt er van ons verwacht dat je 100% fit bent om te kunnen functioneren in je dagelijkse behoefte alsook dat van je gezin, vrienden, werkgever,… Hoe kan dit als je je lichaam niet voedt zoals het gevoed zou moeten worden? Heb je je ooit afgevraagd of deze diëten en afslankproducten het beste zijn voor je lichaam?
Uiteraard zijn dit kortetermijnoplossingen maar zij bieden geen antwoord op de oorzaak waarom jij je slecht in je vel voelt en om onverklaarbare redenen in de loop van de jaren allerlei klachten begint te ontwikkelen? Denk bijvoorbeeld aan: toenemende lichaamsgewicht (ook al let je op je voeding), gewrichtsklachten, slijmvormingen, opgeblazen gevoel, vochtophoping, diarree, enz…


💪Mijn begeleiding bestaat erin om het heft in eigen handen te nemen en definitief komaf te maken met de voedingstrends waarmee we dagelijks geconfronteerd worden. Ik geef je een kijkrichting op lange termijn waarmee je voor de rest van je leven kan werken en belangrijk, je gezonder door het leven gaat. Ik gebruik invloeden van de Chinese voedingsleer en specifieke tips die in het verleden bij verschillende personen hun resultaat hebben bewezen!
Via een kort gesprek toets ik je noden en doelen af en zoeken we samen naar een gepaste formule om je eetpatroon geleidelijk aan te verbeteren. Ik geef je tips & tricks waarmee je onmiddellijk aan de slag kan, we evalueren je nieuwe levensstijl na een paar weken en begeleid je waar je op dat moment nog nood aan hebt.
Gun jezelf een nieuw voedingspatroon om het beste uit jezelf te halen.
Tenslotte, hoe zou je voor anderen kunnen zorgen als jijzelf niet aan zelfzorg doet. 💜

🥑Ik inspireer en motiveer jou om gezond af te slanken. Ik begeleid je persoonlijk en op maat. 

🥑We kijken naar nieuwe voedings- en beweegpatronen met gezonde keuzes zodat je gelukkiger, energieker en met een vernieuwde levensstijl kan leven.

🥑We kijken samen naar een realistisch doel en gaan hier stap voor stap mee aan de slag. 

🥑Verse, gezonde voedingskeuzes! natuurvoeding is heel belangrijk voor mij. 

🥑Ik maak gebruik van jou bloedgroep om na te gaan welke voedingselementen het best passen in jou voedingspatroon.